Jdi na obsah Jdi na menu
 


SFK Dukovany 2001 - TJ Vladislav 2:0 (0:0)

Branky: Veselý, Jelínek

 

Sestava:
Salák – Vošmera, Nováček F., Caha, Kryštof – Horký, Dufek, Chytka, Dvořák Š. – Macek.
I druhé utkání jara jsme sehráli na hřišti soupeře, tentokrát v Dukovanech. Z různých důvodů se omluvilo celkem 6 hráčů, proto jsme do utkání nastoupili pouze v deseti hráčích a do branky se postavil jinak obránce Salák. Od začátku jsme se dostali pod tlak domácích, ti z toho vytěžili pouze břevno. My jsme se bránili pouze za cenu odkopů, podařilo se nám dostat pouze do jednoho nebezpečného protiútoku, přečíslení jsme však zkazili nepřesnou přihrávkou. Domácí většinou stříleli nepřesně z dálky. Ve 32. minutě si domácí vypracovali vyloženou šanci, ale jejich hráč z malého vápna minul branku. Ve 40. minutě jsme váhali s odkopem, následně jsme faulovali a byla z toho penalta. Tu však Salák chytil. V prvním poločase tedy i přes výraznou převahu domácích branka nepadla.
Domácí do druhého poločasu nastoupili bez jednoho zraněného hráče. A protože neměli nikoho na střídání, poměr hráčů na hřišti se vyrovnal. To však nelze říci o hře, protože domácí nás neustále přehrávali. Výsledkem byla jejich vedoucí branka v 50. minutě. Teprve po této brance jsme se probudili a za pět minut jsme mohli vyrovnat. Dufek běžel sám na domácího brankáře, ten však jeho kličku vystihnul a následná dorážka Macka šla nad branku. A za dalších pět minut postupoval sám na brankáře Macek, nastřelil však jenom brankáře. Situace se mohla opakovat i do třetice, když Macek vybíhal z naší půlky a mohl jít opět sám na brankáře, ale rozhodčí nepochopitelně pískal ofsajd, i když ho nesignalizoval ani domácí pomezní. A tak místo vyrovnání přišel druhý gól domácích, když na jejich nepovedený centr náš brankář nedosáhl a ten skončil v brance. Náš čestný úspěch mohl vstřelit Dufek, který nevyužil špatného odkopu brankáře. Posledních pár minut utkání jsme dohráli v osmi, protože z důvodu křečí museli dva hráči odstoupit.
V zápase se nám povedl druhý poločas, škoda jen nevyužitých šancí. Všichni hráči zaslouží pochvalu za bojovnost. Bohužel jsme doplatili na to, že nás bylo pouze deset.