Jdi na obsah Jdi na menu
 


FC Budišov Nárameč - TJ Vladislav 1:4 (1:0)

Branky: Cejpek - Macek 3, Salák

Sestava: Salák – Česnek, Nováček F., Nováček M., Kryštof – Horký, Babuněk M., Chytka, Dvořák Š. –  Macek, Havlík.
Další utkání jsme sehráli na hřišti v Budišově. Domácí jsou na posledním místě tabulky a my jsme šli do utkání s cílem konečně na jaře zvítězit a také potvrdit velmi dobrý výkon z minulého utkání. První poločas však našim představám neodpovídal. Hráli jsme bez pohybu, nechodili jsme do soubojů a z toho pramenil tlak domácích. V 10. minutě písknul rozhodčí našemu brankáři dlouhé držení míče a byl z toho nepřímý kop, ze kterého domácí nastřelili břevno. Tlaku domácích napomáhal i silný vítr, naše odkopy nebyly dlouhé, srážel je vítr. A po zemi se nám hrát nedařilo, hlavně z důvodu nepřesnosti přihrávek. A tak si domácí vytvořili sérii několika rohů za sebou a ve 22. minutě po jednom z nich otevřeli střelou k tyči skóre. My jsme se poprvé do nebezpečné akce dostali ve 25. minutě, střela Macka však mířila doprostřed branky. První poločas se dohrával v režii domácích, žádná branka již nepadla.
Do druhé půle jsme šli s taktikou využít silného větru a dlouhými míči za obranu domácích se dostávat do šancí. A to se nám podařilo. V 55. minutě se dlouhý výkop brankáře dostal za obranu domácích k Mackovi, ten přehodil brankáře a vyrovnal. Za pět minut předvedl opět dlouhý výkop brankář Salák a za pomocí větru míč přeskočil i domácího brankáře a skončil v síti. Stejná situace se pak opakovala i v 67. a 70. minutě, k dlouhému odkopu se nejprve dostal Chytka, jeho střelu brankář vyrazil a následnými dorážkami dovršil hattrick Macek. V 75. minutě se nám povedla jedna z mála kombinací po zemi, Chytka postupoval sám na brankáře, ale míč si v rozhodující chvíli moc překopl a brankář mu ho sebral. Domácí se v druhé půli sice snažili, ale do šance jsme je nepustili.
Proti poslednímu celku tabulky jsme předvedli průměrný výkon. Ve druhé půli jsme dokázali skóre otočit díky chybám domácí obrany včetně jejich brankáře, kteří nedokázali reagovat na naše dlouhé výkopy.