Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sokol Pyšel - TJ Vladislav 5:1 (2:0)

Branky: Svoboda 2, Kopuletý, Tůma J., Šoukal - Chytka

Sestava: Česnek – Vošmera, Nováček F., Caha, Kryštof – Horký, Babuněk, Chytka, Salák – Macek, Nováček M. Střídal Dvořák Š.

Rozhodčí: Ošmera

První mistrovské utkání na hřišti soupeře jsme sehráli v Pyšele. Úvod utkání byl vyrovnaný, hra se převážně odvíjela ve středu hřiště. Nám se povedlo třikrát dlouhým pasem dostat za obranu domácích, ve všech případech však naše šance byla zastavena odmáváním ofsajdu domácím asistentem (v jednom případě to bylo hodně diskutabilní). Domácí ve 20. minutě nastřelili tyč, my jsme kontrovali šancí ve 24. minutě, kdy jsme třikrát za sebou stříleli, dvě střely však byly zablokovány obránci a třetí šla těsně nad branku. Od této chvíle nás domácí začali jasně přehrávat. Nejprve několik šancí nevyužili, dvakrát dokonce z malého vápna přestřelili naši prázdnou branku. Když už to vypadalo, že do konce poločasu neinkasujeme, tak unikl domácí hráč po křídle, jeho střelu brankář Česnek vyrazil, na následující dorážku však již nedosáhl. A hned po rozehrání jsme školácky ztratili v obraně míč, domácí odcentrovali a hlavičkou vstřelili druhou branku.
Do druhé půle jsme vstoupili s odhodláním zastavit tlak domácích a pokusit se zápas ještě zdramatizovat. Bohužel zůstalo jen u slov. V 55. minutě jsme opět chybně v obraně rozehráli a domácí neměli problém vstřelit třetí branku. Tlak domácích stále pokračoval a my jsme se na polovinu domácích dostávali velmi sporadicky. A pokud jsme se tam dostali, náš útok zastavil výborně hrající stoper domácích. Přesto se nám podařilo alespoň vstřelit jednu branku, když v 63. minutě využil závaru před domácí brankou Chytka. Naděje na zvrat však nebyla žádná, domácí si vypracovali spoustu dalších šancí, z nich však využili pouze dvě a stanovili tak konečné skóre na 5:1.
Kladně lze hodnotit pouze první půlhodinu zápasu. Po inkasované třetí brance jsme úplně odpadli a zbytek zápasu jsme vypustili. Bohužel je to i odraz tréninkové účasti a celkového přístupu k utkání některých hráčů.