Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sokol Šebkovice - TJ Vladislav 6:0 (1:0)

Branky domácí: Dvořák, Pitour, Říha, Jeleček, Chytra, Rygl

Sestava:

Babuněk R. – Vošmera, Nováček F., Caha, Salák – Horký (Kryštof), Babuněk M. (Dvořák D.), Dufek (Česnek), Dvořák Š. – Macek, Chytka
Rozhodčí: Ján
První říjnový den jsme sehráli utkání na hřišti vedoucího mužstva soutěže v Šebkovicích. Domácí od začátku měli více ze hry a v 7. minutě poprvé zahrozili střelou z přímého kopu, která skončila na břevně. Hra se převážně odehrávala na naší polovině, střely domácích však mířily buď doprostřed branky nebo mimo branku. V 37. minutě však prošel centr domácích za naši obranu a hlavička znamenala první gól v naší síti. Před poločasem se nám podařil jeden z mála protiútoků, Chytka nacentroval na Macka, ten z velkého vápna přehodil špatně vyběhnutého brankáře, střela však byla slabá a domácí obránce ji před brankovou čárou doběhl.
Hned na začátku druhé půle krásně vystřelil pod břevno Dufek, brankář domácích však střelu vyrazil. A to byla naše poslední povedená akce. Ve 49. minutě rozhodčí odpískal proti nám penaltu, i když k faulu došlo ještě mimo pokutové území, a bylo to 2:0. Třetí branku vstřelili domácí v 55. minutě přesnou střelu z velkého vápna. Poté si domácí vypracovali spoustu dalších šancí, z nichž proměnili další tři. Z naší strany to už jen bylo čekání na konec zápasu.
Domácí potvrdili svoje postavení v tabulce. Nám se v prvním poločase dařilo dobře bránit. Ve druhém poločase jsme však nedokázali udržet alespoň chvíli míč a na naši branku se valil jeden útok za druhým.