Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Myslibořice - TJ Vladislav 1:1 (1:0)

Branky: Šálek - Babuněk Michal

Sestava:

Salák – Havlík (Babuněk Martin), Nováček F., Caha, Kryštof – Horký, Babuněk Michal, Chytka, Dvořák Š. –  Nováček M., Hort (Strouha).
Začátek utkání byl opatrný, přesto se už v 11. minutě dostal do šance M. Nováček, s jeho slabou střelou levou nohou však brankář neměl problémy. Domácí postupně získali mírnou převahu, zejména díky individuálním schopnostem jednoho z jejich hráčů. Ten ve 24. minutě prošel přes několik našich hráčů, míč nahrál na malé vápno, kde již nebyl problém trefit branku a domácí se dostali do vedení. Do konce poločasu se již nic podstatného nestalo, i když domácí měli stále navrch.
Do druhé půle jsme nastoupili s podporou větru v zádech a to nám pomohlo. Získali jsme mírnou převahu a často se snažili o střelbu. V 64. minutě centr Horkého usměrnil Michal Babuněk těsně nad branku. Domácí přestali úplně hrát a věnovali se spíše diskusi s vlastními trenéry. Přesto mohli v 70. minutě skórovat po naší nedůslednosti, naštěstí však branku vysoko přestřelili. V 75. a v 77. minutě naše střely jen těsně minuly branku domácích. A v 89. minutě jsme se konečně dočkali, když po samostatném úniku M. Nováčka vyrovnal tečovanou střelou Michal Babuněk.
Hráči zaslouží pochvalu za to, že se do poslední chvíle snažili o vyrovnání, což se jim nakonec podařilo. Při troše štěstí jsme mohli i zápas otočit. Ale remíza je spravedlivá.