Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Vladislav - FC Budišov Nárameč 8:2 (3:2)

Branky: Macek 2, Nováček M. 2, Dufek 2, Babuněk M., Chytka - Hrádek, Votoupal

Sestava:
Babuněk R. – Vošmera (Česnek), Nováček F., Caha, Salák – Horký, Babuněk M. (Kryštof), Dufek, Chytka – Macek, Nováček M.
Rozhodčí: Holý
Poslední domácí utkání podzimu jsme sehráli s Budišovem, který doposud nezískal ani jeden bod. První šanci jsme měli již v 5. minutě, Salákův trestný kop však brankář konečky prstů vyrazil na roh. V 10. minutě jsme se již prosadili gólově, když po přesném pasu Chytky a následném centru Dufka z malého vápna skóroval osamocený Macek. Hosté zahrozili poprvé v 16. minutě střelou nad branku a o minutu později po naší zbytečné ztrátě míče střelou k tyči vyrovnali. V této fázi zápasu měli hosté více ze hry, jejich střelecké pokusy však branku netrefovali. Ve 26. minutě vybojoval míč Babuněk M., přistrčil ho Nováčkovi M. a ten pro nás opět získal vedení. Ve 32. minutě mohlo být vyrovnáno, když našemu brankáři vypadl dlouhý centr, hosté však z malého vápna prázdnou branku přestřelili. Ve 36. minutě zahrával trestný kop Salák a jeho centr Babuněk M. proměnil hlavou v náš třetí gól. Hosté se však nevzdávali a podařilo se jim ještě do konce poločasu snížit náš náskok tečovanou střelou z trestného kopu.
Vstup do druhého poločasu se nám vydařil, když ve 48. minutě vymetl šibenici střelou z dálky Dufek a v 57. minutě unikl po křídle Macek a jeho centr dopravil do sítě Nováček M. Tím jsme definitivně zlomili odpor hostů a utkání se již dohrávalo bez nervů. V 63. minutě se opět prosadil Dufek a v 67. minutě Macek. Několik dalších šancí se nám nepodařilo proměnit a ani hosté nedokázali vstřelit další branku. Gólovou tečku za utkáním pak udělal těsně před koncem dorážkou Chytka.
Utkání se nám vydařilo, pochvalu zaslouží celý tým. Poslední zápas sezóny sehrajeme v Náměšti a pokusíme se získat první body ze hřiště soupeře.