Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Vladislav - FC Náměšť Vícenice 3:4 (1:2)

Branky: Babuněk Michal, Chytka, Nováček F.(PK) - Csicso, Dvořáček, Kopuletý D., Preisner

Sestava:
Salák – Česnek, Nováček F., Nováček M., Kryštof – Horký, Babuněk Michal, Chytka (Babuněk Martin), Dvořák Š. (Martinovský) –  Macek, Hort (Havlík).
Vstup do utkání s favorizovanou Náměští se nám docela vydařil. Ve 3. minutě si dávali hostující obránci přednost, míč jim sebral Macek, který lobem přehodil brankáře, ale i branku. Ve 22. minutě centr Horkého lehce tečoval Michal Babuněk a míč skončil v síti. Za chvíli jsme rozehrávali ze strany trestný kop, míč proletěl celým pokutovým územím až k Mackovi, ten však z úhlu netrefil branku. Hosté se rozehrávali pomaleji, postupem času nás však začali kombinačně přehrávat. Ve 33. minutě jsme hostujícímu útočníkovi nechali dostatek času ke střele na velkém vápně a ten nechytatelnou ranou vyrovnal. V 36. minutě stejný útočník hostů obešel naše tři obránce, jeho střela však těsně minula šibenici. Hosté však přece jen do konce poločasu získali vedení, když rychlou kombinaci zakončili střelou k tyči.
Ve druhém poločasu pokračoval tlak hostů z konce poločasu prvního. Výsledkem byly dva slepené góly po našich individuálních chybách. V té chvíli to vypadalo na náš debakl. Naštěstí tomu tak nebylo. V 53. minutě se dostal k dorážce Chytka a vstřelil naši druhou branku. Pak se ještě do dobrých pozicí dostal dvakrát Macek, ani jednou však netrefil branku. To pak zase z naší strany bylo na další dobu vše, hosté se dostávali do jedné šance za druhou, ale budˇnás zachránil zákrok brankáře Saláka nebo laxní zakončení hostujících hráčů. A tak v 82. minutě jsme dostali výhodu pokutového kopu, který proměnil Filip Nováček. Další šance jsme si však již nevytvořili, naopak hosté mohli ještě svoje vedení zvýšit.

http://www.fcnamest.cz/dorost/foto_2011-2012/2012-05-27_Vladislav-FCdorost/index.htm