Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Vladislav - Sokol Šebkovice 2:2 (1:1)

Branky: Nováček F.(PK), Horký - ?

 

Sestava:
Salák – Česnek, Nováček F., Nováček M., Kryštof – Horký, Babuněk M., Chytka, Dvořák Š. –  Macek, Hort.
Před dalším utkáním jsme opět řešili problémy se sestavou. Účinkování v našem týmu totiž ukončili Dufek a R. Babuněk s odůvodněním, že je to již nebaví. Dále musel ze zdravotních důvodů sezónu ukončit Vošmera. Do branky se tedy postavil Salák a do útoku Hort ze starších žáků. Soupeřem nám bylo vedoucí mužstvo tabulky Šebkovice. Utkání bylo od počátku překvapivě vyrovnané bez šancí. Ve 20. minutě se po pěkné kombinaci dostal do velkého vápna M. Babuněk a byl zde faulován. Penaltu bezpečně proměnil F. Nováček. Vedení nám bohužel nevydrželo dlouho. Za tři minuty odpískal rozhodčí přísně faul před naším velkým vápnem a hosté z trestného kopu vyrovnali. I přes vyrovnání jsme pak byli do konce poločasu lepším mužstvem, hosty jsme do žádné šance nepustili. Před koncem poločasu se po přihrávce aktivního Horta dostal k míči Macek, nádherně prošel mezi třemi obránci, ale vystřelil nad branku.
Do druhého poločasu vstoupili hosté aktivně, začali nás přehrávat a vypracovali si několik šancí, které však nedokázali využít. A tak překvapivě udeřilo na druhé straně, když Hort nádherně přihrál Horkému do náběhu a ten nás v 60. minutě dostal do vedení. Za pět minut poté předvedli skvělý ťukes Hort s Chytkou, střela Chytky bohužel mířila do náruče brankáře. Do další šance se pak dostal Macek, jeho prudkou střelu pod břevno však hostující brankář s námahou vyrazil. A hned z protiútoku mohli udeřit hosté, jejich střelu z malého vápna však bravurně vyrazil brankář Salák. Hosté se pak nadechli k závěrečnému náporu a pět minut před koncem se jim podařilo vyrovnat. V poslední minutě jsme mohli strhnout vítězství na naši stranu Dostali jsme se do přečíslení a po centru se k odraženému míči dostal Hort, bohužel netrefil prázdnou branku.
V tomto utkání jsme předvedli jeden z nejlepších výkonů sezóny. Ani jednomu hráči není co vytknout, všichni příkladně bojovali a přidali jsme k tomu i fotbalovou kvalitu. Škoda jen, že takto nedokážeme zahrát častěji.