Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Vladislav - Sokol Výčapy 0:3 (0:2)

Branky: Kašpárek, Pecka T., Kratochvíl

Sestava:
Babuněk R. – Salák, Nováček F., Caha, Kryštof – Horký, Babuněk M., Chytka, Dvořák Š. (Dufek) – Macek, Nováček M.
V prvním jarním domácím utkání jsme přivítali Výčapy. V utkání jsme nebyli favoritem. Přesto byla hra od počátku vyrovnaná. První chybu jsme ale udělali my, když jsme v našem vápně zbytečně faulovali a hosté dostali výhodu pokutového kopu. Ten však neproměnili, střela skončila na tyči. Poté se hrálo většinou ve středu hřiště. Ve 28. minutě poslali hosté dlouhý míč za naší obranu a byla z toho první branka utkání. A za pět minut jsme prohrávali již o dvě branky, když dlouhý nákop z půlky hřiště nikdo ve velkém vápně netečoval a ten k překvapení všech skončil v naší brance.
Do druhé půle jsme vstoupili se snahou vstřelit branku a ještě utkání zdramatizovat. Nejblíže jsme k tomu byli v 54. minutě, kdy se po individuální akci Saláka dostal do vyložené šance Macek, ale jeho střela mířila doprostřed branky. V 65. minutě jsme ve středu hřiště nepřesnou přihrávkou ztratili míč a hosté zakončili rychlý protiútok třetí brankou. Alespoň čestného úspěchu mohl za pár minut dosáhnout Chytka, zblízka však minul branku. Utkání se pak už jen dohrávalo.
V utkání jsme nebyli o moc horším týmem, hosté však dokázali svoje šance na rozdíl od nás proměnit. Na jaře se nám střelecky nedaří, i když se do šancí dokážeme dostat. A také nás sráží hrubé individuální chyby, po kterých inkasujeme.