Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Vladislav - TJ Myslibořice 1:3 (0:2)

Branky: Macek - Dlouhý, Juřena, Macháček A.

Sestava: Babuněk – Vošmera, Caha, Chytka, Kryštof – Horký, Nováček F., Dufek, Salák – Nováček M., Macek. Střídali Dvořák Š., Česnek a Hort.

Rozhodčí: Macháček

Po dvou letech se opět ve Vladislavi hrálo mistrovské utkání dorostu. Naším soupeřem bylo mužstvo Myslibořic. Do první šance jsme se dostali my, když po pasu Chytky střílel Nováček M., brankář hostů však se štěstím střelu chytil. Poté převzali iniciativu hosté a začali nás jednoznačně přehrávat. Několik šancí hostí zneškodnil brankář Babuněk, jednou nás zachránilo břevno. U všech míčů jsme byli později, v osobních soubojích jsme byli málo důrazní. Ve 25. minutě po nedorozumění obrany a následné srážce našeho obránce s brankářem hosté střelou do opuštěné branky vstřelili první gól.  A v 29. minutě opět po naší hrubce v obraně již hosté vedli o dvě branky. Ihned po rozehrání neproměnil naši šanci Dufek a následně rozhodčí nepochopitelně neodpískal penaltu na pronikajícího Nováčka M.
Do druhého poločasu nastoupil Dvořák Š. a hned ve 49. minutě se dostal do vyložené šance, samostatný únik však zakončil střelou do brankáře. Naše hra se oproti prvnímu poločasu výrazně zlepšila, hosty jsme do šancí nepouštěli. V 58. minutě vznikl po našem rohovém kopu závar, poslední střelu chytil hostující brankář na brankové čáře. Další šanci měl v 82. minutě Nováček M., nepodařilo se mu však přehodit brankáře. A tak jsme branku vstřelili až v 90. minutě Mackem, který svůj samostatný únik po křídle zakončil přesnou střelou pod břevno. Do další šance jsme se nedostali, naopak hosté v nastavení z trestného kopu stanovili konečné skóre na 1:3.
V prvním mistrovském utkání jsme tedy prohráli. Nepovedl se nám první poločas, druhý poločas už lze hodnotit kladně a je příslibem do dalších utkání.