Jdi na obsah Jdi na menu
 


FC Náměšť Vícenice "B" - TJ Vladislav 0:1 (0:0)

Branka: Slabý

.

ŽK: 0:2

ČK: 1:1

Diváci: cca 130

Hned v úvodu utkání brutálně fauloval vladislavký Vyletěl, dostal červenou kartu, ale pod sprchy s ním šel i domácí Sobotka, který oplácel. V duelu se šance rodily na obou stranách, ale rozhodla branka hostujícího Slabého z 56. minuty.

V Náměšti se vidělo rudě, dva vyloučení.

Hned dva vyloučení hráči, po jednom na každém straně, přinesl zápas Okresního přeboru mezi rezervou Náměště-Vícenic a Vladislaví.

Hostující hráči si byli vědomi velkého zaváhání v předešlém kole ve Výčapech a do utkání nastoupili s odhodláním bodovat. Úvod utkání patřil hostům, byli aktivnější, lépe kombinovali, měli rychlý přechod přes střed hřiště. „O převahu jsme se ale připravili sami, když v 15. minutě na půlce fauloval ostře Vyletěl a musel do sprch,“ vrátil se k utkání vedoucí mužstva Vladislavi Vojtěch Krátký.

Štěstí pro hosty bylo ale to, že faulovaný hráč se neudržel, oplácel a musel předčasně do šaten taky. Poté se hrál fotbal ve středu hřiště, s nepřesnostmi na obou stranách. Do konce poločasu si jak domácí, tak hosté vytvořili po dvou brankových příležitostech, ale ani jeden tým je nedokázal proměnit.

Poločas tedy skončil 0:0. Do druhého dějství vstoupili aktivněji Vladislavští, kteří se po krásné akci po ose Paločko - Krátký - Slabý ujali vedení. Kanonýr Slabý zakončoval pohodlně do prázdné branky. Po zbytek utkání se Náměšť snažila o vyrovnání, kombinovala, vyloženou šanci si ale až na jednu výjimku nevytvořila.

Hosté aktivně bránili a vyráželi do nebezpečných protiútoků. Ani jeden z nich se jim ale proměnit nepodařilo, a tak pojišťující gól již nepřišel. Utkání skončilo spravedlivým vítězstvím hostů 0:1. V dalším kole hrají vladislavští na domácí půdě derby utkání proti Rokytnici, která se netají postupovými ambicemi.