Jdi na obsah Jdi na menu
 


FK Rudíkov Trnava - TJ Vladislav 2:4 (0:1)

Branky: Komínek, Salák - Krátký 2, Paločko, vlastní

Sestava domácí: Trnka L. - Benáček, Salák, Voborný, Rambousek - Šula, Mikyska M., Mejzlík J., Nožička L. (C) - Trnka J., Nožička P. (38. Komínek F.)

(převzato z web FK Rudíkov Trnava)

Sestava domácí: Trnka L. - Benáček, Rambousek, Voborný, Trnka - Nožička L., Salák, Mikyska, Nožička P.(39´ Komínek) - Šula, Mejzlík

Sestava hosté: Vyletěl Z. - Martének, Hrůza, Nováček, Slavík L. - Krátký, Vaněk(71´ Knotek), Otruba(66´ Sekerka), Paločko - Slavík Z., Vyletěl P.

ŽK: 1:0

Diváci: cca 80

Domácí začali ve svižném tempu. Jenomže hosté se potom dostali do tlaku, který využili. Ve 45´ vsítili kýženou branku Paločkem. Zkraje druhého poločasu si rudikovští dali vlastní gól. V 65´ parádní střelou snížil domácí Komínek. Ovšem za další 3´ napřáhl Krátký a bylo to 1:3. V 80´ ještě snížil rudikovský Salák. Avšak Krátký v samotném závěru přidal svůj druhý gól a hosté tím pádem vyhráli 2:4

(převzato z Třebíčský deník)

V úvodu utkání zahodili domácí několik šancí. Pak se hosté dostali do hry a v závěru poločasu i do vedení. Ve druhé půli pak Vladislav odskočila až na 0:3. V závěru domácí mocně finišovali, chtěli vyrovnat, ale v nastaveném čase z brejku počtvrté inkasovali.

(převzato z web fotbal Vysočina)