Jdi na obsah Jdi na menu
 


I.SK Rokytnice - TJ Vladislav 2:3 (2:2)

Branky: Carda, Dalecký - Slabý 3

Sestava: Hobza L. - Šulc, Polovčík, Sochna R., Široký - Syrový (82.Musil), Kurtin (25.Vahila), Svoboda P., Hakl, Dalecký - Carda (45.Jičínský)
 

Sestava hosté: Široký - Hekrla(Nováček), Otruba, Venhoda, Martének - Krátký, Pavlík, Paločko, Vyletěl - Slabý(Sekerka), Hrůza-

Rokytnice – Vladislav 2:3 (2:2). Branky: 32. Carda, 33. Dalecký – 2., 38. a 72. Slabý. Domácí se dvacet minut nemohli rozkoukat a brzy také prohrávali. Pak ale přidali a dokázali výsledek otočit. Jenomže do poločasu srovnal Slabý. Stejnému hráči prospěla ve druhé půli průtrž mračen. Po ní dal vladislavský kanonýr vítěznou branku hostujícího celku. Domácí dohrávali v devíti bez vyloučeného Vahily a Polovčíka. Rozhodčí Stuchlík. ŽK: 2:2. ČK: 75. Vahila, 80. Polovčík (oba Rokytnice). Diváků 150.
(převzato z web Vysočina fotbal)

ČK: 76.Vahila, 88.Polovčík

Déšt vyplavil body

Od začátku utkání bez větších šancí na obou stranách. Domácí měli hru pod kontrolou. Tentokrát však hodně chybovali, a aby těch zraněných nebylo málo, odkulhal i Kurtin. Na první branku nahrál Pavel Svoboda po nedorozumění s brakářem Hobzem a lacině prohráváme 0:1. Velký obrat přišel v dvacáté sedmé minutě. Nejprve Carda zabojoval v sobouboji s brankářem 1:1. Poté předloži nabídku Daleckému a vedli jsme 2:1. Bohužel jak jsem psal neměli jsme den a druhou branku jsme darovali hostům po souhře chyb 2:2. Do druého poločasu jsme vykřočili s odhodláním, již v první minutě zahodil vítězství a svou chybu nenapravil Pavel Svoboda, když netrefil prázdnou bránu. Poté začalo hustě pršet a začalo se hrát vodní pólo, které s fotbalem mělo pramálo společné. Bohužel i toto hrálo hostům do karet. Po jednom odevzdaném nákopu se míč zastavil v kalužině a hosté vedli 2:3. Na zvrat v této situaci nebylo. Kombinace se utápěla ve vodě. Jedna světlá vyjimka, střela Polovčíka z dobrých 30 metrů orazítkovala břevno. To bylo vše. Vlastně nebylo. Ještě úřadoval rozhodčí, který nesmyslně vyloučil dva naše hráče. Takže jsme dohrávali v deviti. Vladislav nebyl soupeř který by patřil k lepším které jsme potkali. Včera jsme však udělali hodně individuálních chyb a dva goly si dali v podstatě sami.

Delší dobu jsem se k rozhodčím na webu nevyjadřoval. Nechtěl jsem urazit nějakého toho černého arbitra. Tentokrát si neodpustím. To co předvedl fousatý pán s píšťalkou si nedokážu vysvětlit ani po 26 hodinách po zápase. Vždy se říkalo že se domácím malinko připískává, proč nás tedy tak zařízl? Proč vyloučil naše dva hráče? Jiné stanovisko že moc dobře věděl co dělá mě nenapadlo. Že nás řežou všude venku, to člověk nějak pochopí ale tohle v domácím prosředí? Bohužel tento zápas hrubě promluvil do podzimní soutěže. Fousatý pán s píšťalkou ať se vrátí do té díry, přesně tam kde mu končí záda.

Nedá se nic dělat, se ztrátama se musíme vyrovnat, zapomenout na to co se stalo a pokusit se zabojovat v dalších utkáních. Bohužel stav zraněných a vykartovaných je obrovský...

(převzato z web I.SK Rokytnice)