Jdi na obsah Jdi na menu
 


SK Huhtamaki Okříšky B - TJ Vladislav 3:2 (2:1)

Branky: Dvořák, Veleba, Ryšavý - Paločko, Slabý

Sestava domácí: Ferdan - Kos, Dvořák, Zeman P., Pavelka - Hekrle, Veleba, Zeman M.,Kšír (68 Ryšavý) - Klíma (89 Račický), Kotrba (88 Fišer)

Sestava hosté: Kašparides - Slavík L., Otruba, Martének, Kašpar - Krátký(Veselý), Paločko, Nováček, Vyletěl P. - Slabý, Macháček

ŽK: 2:4

Diváci: cca 100

V dalším mistrovském utkání se muži představili na hřišti posledního týmu tabulky a to v Okříškách proti místnímu béčku. Kdo z hostujících očekával snadné vítězství, musel být po konci zápasu hodně zklamán. Hosté jsou totiž v krizi, hlavně psychické a to se někde musí projevit. Domácí se dostali lacino do dvoubrankového vedení, kdy zejména první branka byla z kategorie hodně laciných. Hosté však nesložili zbraně, ještě do poločasu snížili Paločkem a po změně stran dokázali po trestném kopu vyrovnat Slabým. Tento gól znamenal prolomení střelecké nemohoucnosti našich útočníků, která trvala bezmála 450 minut. V těchto chvílích byla Vladislav na koni. Bylo otázkou času, zda se jí podaří skóre otočit. Ovšem branka padla na druhé straně hřiště, kdy domácí hráč hlavičkou rozhodl o výhře domácích. Hostům se vyrovnat nepodařilo a odjížděli domů s prázdnou.

Možnost nápravy má Vladislav o velikonoční neděli v domácím zápase proti spojenému celku Náměště Vícenic.

Opět jedna ze statistik:

Okříšky "B" dokázali v 16-ti zápasech získat 11 bodů při skóre 19:42.

Není bez zajímavosti, že proti Vladislavi to byly body 4 při skóre 5:4.

A do dnešního zápasu ještě nedokázali na domácím hřišti ani jednou zvítězit při bilanci 0 3 5 a skóre 7:23.


Utkání začali domácí ve velkém stylu.V 10 minutě domácí Dvořák zahrával trestný kop z 55 metrů a k překvapení všech včetně hostujícího gólmana skončil balón v síti. Za 2 min to bylo již 2:0, když po průniku Kotrby skoroval mazácky Veleba. Domácí posléze polevili a Vladislav snížila. Ve 2. poločase hosté po standartní situaci vyrovnali. Domácí nesložili zbraně a v 77. minutě rozhodl prvním gólem v mužích Ryšavý. S dalšími situacemi si domácí obrana poradila, včetně hlavičkujícího Ferdana a 3 body tak zůstali doma.

(převzato z web SK Huhtamaki Okříšky)