Jdi na obsah Jdi na menu
 


SK M.Budějovice "B" - TJ Vladislav 6:1 (2:1)

Branky: Svoboda Kamil 3(1 PK), Dušek 2, Krejčí - Krátký

Sestava domácí: Jelínek - Povolný, Krejčí (78. Bratrů), Nedvědický, Paul - Dostál, Michal (25. Šindelář), Šplíchal, Forman - Dušek, Svoboda Kamil (82. Škoda A.)

Sestava hosté: Martének Široký, Otruba, Pavlík, Nováček (75. Veselý), Paločko, Hrůza, Venhoda, Vyletěl (46. Macek), Krátký, Slabý

ŽK: 2:1

Diváci: cca 60

Již v první minutě musel Jelínek likvidovat dvě šance hostí, ale skóre se měnilo ve 13. minutě po přesném trestném kopu v podání Svobody. Další šance si vypracovali hosté, ale střely Slabého ani Vyletěla neměly gólové parametry. Pět minut před koncem poločasu fauloval Pavlík ve vápně Svobodu a nařízenou penaltu proměnil sám postižený střelou k tyči. Hosté ještě do poločasu snížili po rohové kopu a teči Krátkého.

Dvoubrankový náskak vrátil domácím v úvodu druhého poločasu Dušek, když přešel přes dva obránce hostí. Po několika zahozených šancích domácích střelců se diváci dočkali dalších branek až v závěru poločasu. V 70. minutě po trestném kopu Svobody hlavičkoval přesně Dušek. Za sedm minut střelu Svobody vyrazil Martének jen před Krejčího, který vrátil míč do sítě. Za další tři minuty ideálné uvolnil Šplíchal na levé straně Svobodu a ten z ostrého úhlu zkompletoval svůj hattrick a uzavřel brankový účet zápasu.

(převzato z web SK M.Budějovice)