Jdi na obsah Jdi na menu
 


SK Valeč - TJ Vladislav 0:4 (0:1)

Branky: Slabý 2, Macháček, Knotek

Sestava domácí: Sestava: Hlavnička - Svoboda, Zikán, Pokorný, Sirota, Vender, Tržil /Hadraba/, Ondráček /Jarolímek/ Čachotský, Ludvík, Palát -Macek

Sestava hosté: Vyletěl Z. - Slavík L., Otruba, Martének, Kašpar(Nováček) - Macháček, Hrůza, Paločko, Krátký(Veselý), Vyletěl P. - Slabý(Knotek)

ŽK: 2:0

ČK: 1:1 Čachotský - Nováček

Diváci: cca 80

Nalosované sobotní kolo poslalo naše fotbalisty do Valče, kde se mohou chlubit novými kabinami. Méně tak už výkony domácích, kteří bojují o setrvání v soutěži OP. Že to však se záchranou myslí zcela vážně, když dokázali vyhrát v Dukovanech v minulém kole. Vzhledem k zajímavým výsledkům v posledních kolech nezbývalo hostům nic jiného než bodovat. Od začátku utkání se hrálo útočně na obou stranách. Bohužel střelci neobuli zrovna střelecké kopačky až na jedinou vyjímku, kterou byl hostující Macháček, neboť ten zná místní trávník dokonale ze svého působení v Lipníku. Další více než stoprocentní šance zazdili Paločko a zejména Krátký, a tak hosté odcházeli do kabin s náskokem. Po změně stran domácí zvýšili svou aktivitu, zejména dvě střely vedle branky volaly po gólu. Naštěstí pro hostující hráče a fanoušky zůstalo jen u nich. Druhý poločas byl ještě více zajímavý než jeho předchůdce. Určitě se o to postarala rozhodcovská dvojice hlavní a jeho AR2. Nejprve byl za oplácení vyloučen domácí útočník a poté nesouhlasil s rozhodnutím AR2 hostující Nováček a dostal za svůj komentář také červenou kartu. Ovšem co bylo ještě více zajímavé; zejména tři branky v síti domácích o které se postarali dvakrát Slabý a jednou se prosadil nestárnoucí František Knotek. Domácí se snažili do konce utkání vstřelit alespoň jeden gól a to byla voda na mlýn hostujícím akcím, kdy několikrát hráči běželi zcela sami na domácího brankaře. Po závěrečném hvizdu rozhodčího byli zcela určitě spokojenější hosté, kteří neopoměli po vítězném zápase zabékat svůj vítězný pokřik. Není bez zajímavosti, že v posledních třech venkovních zápasech udržel brankař Vyletěl dvakrát čisté konto. Jen tak dál.

Poslední utkání této sezóny sehrajeme doma proti Dukovanům již v sobotu 18.6. od 16:00.