Jdi na obsah Jdi na menu
 


Slavia Chlístov - TJ Vladislav 3:1 (1:0)

 Branky: Rygl L. 2, Vídenský - Krátký

Sestava domácí: dle čísel Belvončík - Kresa(Trnka), Krčál, Pokorný(Vídenský), Hrbáček, Hruška, Rygl L., Ježek M., Svoboda, Bobek(Ježek P.), Prchal

Sestava hosté: Vyletěl Z. - Slavík L., Otruba, Martének, Kašpar(Veselý) - Macháček, Krátký, Nováček, Hrůza, Vyletěl P. - Slabý do hry nezasáhli Sekerka, Knotek

ŽK: 3:1

ČK: 1:0 (Prchal)

Diváci: cca 150

Poslední květnovou neděli zajížděli muži na hřiště nejméně oblíbeného týmu (myšleno z našeho pohledu) do Chlístova. Poslední výsledky dávaly určité naděje na nějaký bodový zisk. V prvním poločase byli hosté lepší, vytvořili si více brankových příležitostí, ale zůstalo jen u nich, neboť nepřímý kop P.Vyletěla skončil vedle domácí branky a další dvě šance zastavila levá tyč branky domácích. Paradoxně tak udeřilo na druhé straně, kdy po nepříliš povedeném výkopu brankáře Z. Vyletěla dostal domácí útočník od svého spoluhráče nahrávku za obranu a pěknou křižnou střelou stanovil poločasový výsledek. Za pár minut po prvním gólu byl za nemístné poznámky vůči hlavnímu rozhodčímu vyloučen jeden z domácích hráčů. O poločasové přestávce provedli domácí dvě změny v sestavě, neboť bylo nutné reagovat na předchozí vyloučení. I po změně stran hosté bušili do domácích se snahou vyrovnat skóre, ale proti byl hlavně domácí brankař a když se ho povedlo překonat, tak mu tentokrát pomohlo břevno. Potvrdilo se otřepané nedáš-dostaneš a domácí Hruška prošel jednoduše hostující obranou, našel před prázdnou brankou spoluhráče, pro kterého nebyl problém poslat míč do branky. Ihned po inkasovaném gólu hosté provedli jediné střídání v zápase - za Kašpara nastoupil Veselý. Snaha o vstřelení branky nakonec hostům vyšla, kdy se prosadil Krátký. Vyrovnání skóre bylo otázkou času, ale jaksi se nepodařilo pokrýt oba útočníky po jednom výletu do naší otevřené obrany a ti rozhodli o konečném skóre tohoto utkání. Bohužel tak blízko bodu(m) jsme v Chlístově už dlouho nebyli, ale tentokrát se od nás odvrátilo potřebné štěstí.

.

V prvním poločase jsme přestáli šanci hostů, kteří zahrávali nepřímý trestný kop z hranice velkého vápna a do poločasu nastřelili 2 tyčky. Domácí zahrozili Lukášem Ryglem, který krásnou střelou z dálky nastřelil tyčku a od brankáře se míč odrazil do autu. a třemi šancemi Lukáše Bobka, který nastoupil v útoku. Ve 39.min si Lukáš Rygl vše vynahradil, když dostal pěknou přihrávku od K.Kresy a nádherně vsítil úvodní gól. Vzápětí však zbytečně zakopl míč po odpískání, uviděl žlutou kartu, což nevhodně a hlavně zbytečně komentoval J.Prchal, který šel po červené kartě do sprch.

Ve druhém poločase se hosté snažili vsítit vyrovnávací gól, ale stejně jako v prvním poločase jejich šance pochytal vynikající Jarda Belvončík,kterému v jednom případě pomohlo i břevno a naopak udeřilo na druhé straně - Roman Hruška v 72.min. udělal z hostujících obránců statické kužele a nahrával před prázdnou branku M.Vídenskému - 2:0. Hosté sice v 81.min. snížili na 2:1, ale konečné slovo měl R.Hruška, který opět nádherně prošel hostující obranou a přihrál L.Ryglovi, který měl čas si před prázdnou brankou zpracovat míč z pravé na levou - 3:1. I v dalším domácím zápase jsme vsítili tři branky a zaslouženě získali tři body. Za velkou bojovnost si celé mužstvo po závěrečném hvizdu zasloužilo potlesk spokojených diváků.

(převzato z web Slavia Chlístov)