Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sokol Stařeč - TJ Vladislav 1:0 (0:0)

Branka: Malý

Sestava domácí: Krčál - Lauš, Královec, Suchna, Kaňka - Vlach ( Daňhel), Malý, Mařan, Linhart - Petrilák, R. Ježek ( Sedlák)

Sestava hosté: Vyletěl Z. - Slavík L., Nováček, Hrůza, Kašpar - Sekerka, Paločko, Krátký, Vyletěl P. - Slavík Z., Vaněk(Knotek) do hry nezasáhli Veselý, Farkaš, Otruba ml.

ŽK: 3:3

ČK: 1:0 (Petrilák)

Diváci: cca 160

Poprvé v této sezóně se Vladislav představila v roli hostů a to hned na půdě aktuálního lídra tabulky ve Starči. V sestavě hostů chyběl obránce Otruba pro zranění a za vyloučení v minulém zápase nemohl nastoupit Martének, jeho místo zaujal L.Slavík.

Za krásného slunného počasí před 160 diváky měli v první půli územní převahu domácí, ale dobře chytajícího brankáře Vyletěla se jim překonat nepodařilo. Úvod druhé půle byl zpočátku vyrovnaný, přišla ale 60. minuta a domácím byl vyloučen Petrilák. Hosté s převahou jednoho hráče navíc převzali iniciativu, tlačili se před domácí branku a chtěli rozhodnout utkání. O vítězství domácích ale nakonec rozhodla 81. minuta, kdy střela domácího Malého skončila za přispění obránce hostů v síti. V 88. minutě měli hosté největší šanci utkání, kdy Knotek z pěti metrů mířil do míst dobře postaveného brankáře domácích. Rozhodčí Voborný. ŽK: 3:3. ČK: 60. Petrilák (Stařeč). Diváků 160.

(převzato z web fotbal Vysočina)

Domácí přivítali na svém hřišti loňského účastníka 1.B. Vladislav a chtěli se patřičně předvést. Do utkání musela Stařeč však nastoupit v trochu slepené sestavě, protože chyběli hned tři hráči základní sestavy (Martenek, Vodička, Jelínek ).

Samotné utkání ve velmi hrokém počasí  se  prvních dvacet minut odehrávalo spíše mezi vápny. První brankovou příležitost si vypracoval v 25. minutě Mirek Kaňka, když prošel středem obrany. Hostující brankář však předevedl pohotový zákrok. Hosté působili ospalým dojmem a k brance Krčála se přibližovali jen sporadicky. Do konce poločasu  tak na hřišti moc šancí vidět nebylo. Za zmínku tak stojí alespoň povedená střela Malého, kterou opět zlikvidoval brankář Vyletěl.

Druhá půle začala být zajímavá až od 60 minuty, kdy se musel pakovat po druhé žluté kartě Petrilák. Až příliž úzkostlivý sudí si snad Lukáše vybral a rozhodl se jej poslat do sprch předčasně. Vladislav ucítila příležitost udělat senzaci a tlačila se dopředu čím dál víc. Tato situace však nejlépe seděla domácímu Malému, který díky individuálním akcím dělal starosti Vladislavské defenzívě. V 82. minutě po jedné ze standartní situaci pálil právě Malý a tečovanou střelou dal domácím vedení, které se i díky několika klíčovým zákrokům domácího Milana Krčála podařilo uhájit.

 

Stařeč si tak připsala třetí vítězství v řadě a je pravda, že i přes upracovaný a vydřený výkon je lídrem II třídy ročníku 10/11.

(převzato z web Sokol Stařeč)

Po odehraných třech kolech je Vladislav na posledním místě tabulky a tuto nelichotivou bilanci bude chtít napravit v neděli na domácím hřišti proti béčku Okříšek.