Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sokol Výčapy - TJ Vladislav 4:1 (1:0)

Branky: Matoušek, Loucký, Nikrmajer, Kašpárek – Venhoda (PK).

.

ŽK: 2:2

Diváci: cca 160

Hosty zdobila fotbalovost, domácí naopak bojovnost. A ta nakonec rozhodla.

Prohru jsme nečekali, přiznávají Vladislavští

Nečekaně ukončili na hřišti outsidera z Výčap sérii zápasů bez porážky. Mužstvo Vladislavi prohrálo 1:4 a zkomplikovalo s i tím boj o postup.

Sedm zápasů v řadě nepoznali hořkost porážky. V neděli dopoledne si ale pomyslný kalich hořkosti vypili fotbalisté Vladislavi až do pomyslného dna. V rámci víkendového 18. kola Okresního přeboru jeden z aspirantů na postup totiž padl na hřišti outsidera z Výčap vysoko 1:4. "Nečekali jsme, že prohrajeme a ukončíme naši sérii právě na půdě týmu ze spodku tabulky," říká otevřeně vedoucí vladislavského mužstva Vojtěch Krátký.

Když se za zápasem ohlédne s odstupem několika desítek hodin, jakoby stále nemohl uvěřit tomu, že se jeho tým vrátil ze hřiště soupeře bez bodu. "Přišlo zkrátka kruté vystřízlivění. Byl to duel, ve kterém se nám nepovedlo vůbec nic. Hráli jsme jakoby bez šťávy, zaujetí, chyběla tam bojovnost," vypočítává důležité aspekty, které zdobily tým v předchozích úspěšných zápasech. "Domácí vyhráli zaslouženě, přehráli nás," dodává.

V neděli tým nastoupí od 16.00 hodin znovu na hřišti soupeře. Tentokrát se představí na půdě aktuálně desáté rezervy Náměště-Vícenic. "Čekám, že v tomhle zápase předvedeme úplně odlišný výkon než ve Výčapech. Tam se hrálo dopoledne, mohlo to mít na náš výkon také vliv, ale samozřejmě také nemuselo. Nechci spekulovat. Každopádně očekávám, že v Náměšti vyhrajeme," předesílá Krátký, jaká má očekávání od duelu, který se uskuteční v rámci nadcházejícího 19. kola Okresního přeboru.

Na čelo tabulky Vladislavští kvůli nečekané prohře ztrácí momentálně pět bodů. Znamená to, že si značně zkomplikovali boje o postup do nejnižší krajské soutěže - I. B třídy. "My jsme ale nikdy netvrdili a neřekli, že chceme postoupit. Jdeme zápas od zápasu, možnosti postupu se ale nezříkáme," nehází po jednom nepovedeném výsledku flintu do žita vedoucí mužstva Vladislavi Vojtěch Krátký závěrem.

(převzato z web OFS Třebíč)