Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Vladislav - SFK Dukovany 2001 2:2 (1:0)

Branky: Slabý, Paločko - Černý, Vybíral

Sestava domácí: Vyletěl Z.(Kašpar) - Veselý, Otruba, Martének, Kašpar(Slavík L.) - Macháček, Knotek(Slavík Z.), Paločko, Krátký, Vyletěl P. - Slabý(Hrůza)

Sestava hosté: Křišťál M. - Gretz, Tůma, Koutný, Křišťál T., Vybíral (65. Ferus), Polák, Fojtášek, Horák (59. Veselý), Pislcajt, Černý.

ŽK: 2:4

Diváci: cca 100

Pouťová sobota ve Vladislavi byla svědkem posledního mistrovského utkání tohoto ročníku mezi soupeři, kterým už o nic nešlo a podle toho zápas také vypadal. Domácí nastoupili bez potrestaného Nováčka, poslední zápas aktivní kariéry sehráli Knotek s Z.Vyletělem. Domáci borci oblékli do utkání zbrusu nové dresy od movitého sponzora a chtěli je pokřtít vítězstvím. Soupeřem však byly nebezpečné Dukovany v čele s kanonýrem Pislcajtem. Ovšem naproti tomu nastoupili v základní sestavě dva dorostenci. První a jedinou branku prvního poločasu vstřelil domácí Slabý, další šance na obou stranách zůstaly nevyužity. Stinnou stránkou byla nezaviněná srážka domácího brankaře Z.Vyletěla s jedním z hostujících hráčů. Bohužel o poločase tak skončilo loučení s aktivní kariérou, kdy musel být odvezen do nemocnice s podezřením na otřes mozku. Do druhé půle nastoupil na jeho místo v brance Kašpar, neboť jiného náhradního brankaře nyní nemáme k dispozici a stal se tak již letošním pátým brankařem; na levý okraj obrany vystřídal L.Slavík. V úvodu hosté dvěma brankami otočili skóre ve svůj prospěch. To již hřiště skrápěl déšť a pokud se hraje ve Vladislavi, tak domácí nevyhrávají. Naštěstí se skóre podařilo alespoň vyrovnat a přes šance na obou stranách zůstalo i po závěrečném hvizdu rozhodčího. Po odehrání ostatních zápasů posledního kola skončila Vladislav v konečném pořadí na 6.místě tabulky.