Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Vladislav - SFK Dukovany 2001 5:4 (2:2)

Branky: Paločko, Krátký, Slabý, Hrůza, Nováček - Jílek 3, Gazdík

Sestava domácí: Široký - Martének, Pavlík, Otruba, Hekrla(Nováček) - Krátký, Hrůza, Venhoda, Paločko, Vyletěl(Slavík) - Slabý(Sekerka)

Sestava hosté: P. Horák - L. Gretz, Z.Tůma, P. Jílek, M. Křišťál(J. Železník) - L. Traxler(J. Veselý), T. Křišťál, J. Balík, O. Horák(J. Černý) - P. Pislcajt, J. Gazdík

 

ŽK: 2:2

ČK: 1:0 (Sekerka)

Diváci: cca 100

Dvouzápasová minisérie domácích bez bodu chtěla vzít za své v souboji se sousedem v tabulce. Ovšem začátek zápasu tomu neodpovídal. Hosté již ve 2´ využili rohový kop, kdy nekrytý obránce hlavou lehce překonal domácího brankaře. Aby toho nebylo málo, o několik minut později hostující útočník tak dlouho přemýšlel co s míčem, až ho poslal křižnou střelou přesně k tyči. Úvod jako z říše snů. Fanoušci začali přemýšlet nad tím, zda raději nejít na pivo či spíše něco teplejšího vzhledem k počasí. Hosté ještě několikrát zahrozili, ale zůstalo pouze u toho. Domácí pokud nechtěli dostat výprask museli pochopit, že tak to prostě nepůjde. Vyrovnat výsledek se podařilo ještě do poločasu, kdy nejprve snížil Paločko a poté hlavou po rohu srovnal Krátký. V závěru musel pro zranění odstoupit Hekrla a na jeho místo do druhého poločasu nastoupil Nováček. Vzhledem k nerozhodnému stavu se začínalo znovu. Rozdílovou branku vstřelil po Krátkého vyražené střele Slabý, který byl dle hostů v offsidu. Rozhodčí byli jiného názoru. Dokonalý obrat domácích zařídil Hrůza, když uklidil míč přesně k tyči. Do konce zápasu zbývalo ještě hodně času, když domácí dvakrát vystřídali. Hosté se však nevzdali a po dvou trestných kopech z opačné strany, kdy nejprve míč vypadl brankáři Širokému z ruk a pro hostujícího štírka Jílka nebyl problém dorazit a podruhé tentýž hráč hlavou dovršil hattrick. Znovu vyrovnáno. Osud do svých rukou vzali střídající hráči Sekerka a Nováček. Domácí útočník nejprve vybojoval u koncové čáry zdánlivě ztracený míč a poslal jej na hlavu svého spoluhráče. Radost z nakonec vítězné branky byla obrovská. Podruhé dal o sobě vědět Sekerka faulem na polovině hřiště za který obdržel červenou kartu. Hosté naštěstí již nevyrovnali, a tak domácí připsali v divokém utkání tři body.

Další utkání v neděli ve Valči.