Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Vladislav - Sokol Březník 3:1 (1:0)

Branky: Krátký 2, Slabý - Franěk J.

Sestava domácí: Široký Martének (82. Veselý), Venhoda, Otruba, Nováček Pavlík, Hrůza, Vyletěl, Krátký (76. Macek) Slabý (88. Salák), Paločko.

Sestava hosté: Zedníček Babčan, Sobotka, Ptáček, Dvořáček V. Franěk, T. Franěk, L. Rybníček, Čumplík (50. V. Rybníček) Křoustek, J. Franěk.

ŽK: 2:2

Diváci: cca 100

Začátek vyšel domácím a už v 6. minutě se prosadil Slabý. Vladislav byla fotbalovější a měla i více šancí. Hostitelé se ve druhém poločase dokázali prosadit v rozmezí čtyř minut dvěma góly Krátkého a bylo prakticky rozhodnuto. Hosté stačili už jen korigovat v 82. minutě J. Fraňkem.

V 17. Kole jsme se utkali s družstvem z Vladislavi. Odjížděli jsme v 12 lidech z důvodu současného zápasu Benfiky v Třebenicích. Před rozcvičováním se strhla sněhová průtrž, a tak se chvíli hrálo na sněhové vrstvě.TJ Vladislav vs. Sokol Březník A | Muži A | 17. kolo | Neděle 8. dubna 2012 | 15:30 | sezóna 2011/2012V úvodu zkoušel střelou brankáře Jara, ale gólman vyrazil. Opět jsme prospali úvod zápasu jako ve Výčapech a pouštěli jsme domácí do zakončení. Již ve druhé minutě domácí hráč spálil gólovku. Ale zaváhání napravil o tři minuty později, kdy s přispěním dvou tečí skóroval – 1:0. V 9. minutě zkoušel z úhlu štěstí opět Jara, ale jeho tečovaná střela skončila na tyči. Z následného rohu hlavičkoval Kury vedle. V minutě 17. kopal po faulu na Vítě penaltu Libor, ale trefil jen vnější tyč (1. zlom utkání). Ve 20. minutě rozehrávali přímý volný kop domácí, ale přízemní střela letěla těsně vedle. V minutě 26. poslal Tomas lob na Kuryho, ten si zpracoval, avšak v tísni mířil vedle. V 32. minutě měl gól na noze Krátký, ale jeho lob se mezi tři tyče nevešel. Na druhé straně zahrozil hlavičkou Šány, ale jen do prostoru, kde stál gólman. Do konce poločasu se nic zásadního už neodehrálo.

Druhý poločas jsme chtěli začít aktivněji, již v 51. minutě střílel Jara opět do brankáře. Druhý a hlavní zlom utkání byl v 54. minutě, kdy Dvořka dělal zbytečně kličku na vlastní polovině, následoval z toho jen protiútok 3 na 1 a změna stavu na 2:0. Po zápase bylo o dvě minuty později, kdy domácí posílají z pravé strany míč do vápna a se štěstím mění skóre na 3:0. V minutě 64. zatáhl míč po levé straně Kury, odpoutal se od obránce a dával pod sebe na Vítě, ten ale gólmana nepřekonal, následné 2 dorážky Tomasa vykopával na brankové čáře domácí obránce. Podařilo se nám už jen snížit v minutě 81., kdy po standardce byli za obranou volní Jara a Kury a první jmenovaný překonal gólmana hlavou – 3:1. Do konce utkání domácí 3x vystřídali a kouskováním hry nedovolili žádné komplikace.

Domácí byli v tomto utkání fotbalovějším týmem a po zásluze si připsali všechny 3 body a přeskočili nás tedy v tabulce o 1 bod.

(převzato z web Sokol Březník)