Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Vladislav - Sokol Hartvíkovice 5:1 (3:0)

Branky: Slabý 4, Vyletěl - Jirgl

Sestava domácí: Široký - Martének, Otruba, Venhoda(Salák), Nováček - Sekerka(Veselý), Hrůza, Pavlík, Krátký, Vyletěl - Slabý(Macek)

Sestava hosté: Sýkora J. - Melkes J., Melkes D., Rous(Kopuletý Martin), Kopuletý Michal, Matějek(Kafka), Řezanina, Jirgl, Sýkora M., Melkes M., Moczár

ŽK: 0:2

Diváci: cca 120

Další nováček v soutěži stál v cestě domácím za prvními body v sezóně. Ovšem současné Hartvíkovice již nejsou to co bývaly před několika lety. Jejich nejlepší hráči odešli do Náměště a ti co zůstali jsou vlastně hráči béčka. Oba soupeři byli před vzájemným měřením sil bez bodu. Do sestavy domácích se po trestu vrátil Nováček a po zranění Sekerka, naopak chyběl Paločko a při současném rozpoložení není schopen hrát fotbal Kašpar. Hosté v úvodu nepůsobili dojmem, jak vypovídá konečné skóre. Zejména šance Jirgla volala po gólu, naštěstí ji konečky prstů ztlumil a následně míč ukryl v náručí brankař Široký. Domácí oco se rozjížděli pomaleji, o to rychleji následně narůstalo skóre v jejich prospěch. Nejprve se prosadil Vyletěl a do přestávky dvakrát skóroval Slabý. Nutno dodat, že další šance zůstaly nevyužity. Do druhého poločasu domácí nastoupili lehce nekoncentrovaní a hosté zlobili. Jednou je zastavilo břevno a nakonec svoji třetí šanci proměnil bývalý divizní a krajský kanonýr Jirgl. Domácí znervózněli, ale hosté již s výsledkem nic neudělali a naopak domácí Slabý upravil dvěma brankami na konečné skóre. Tímto výsledkem si domácí připsali první tři body.