Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Vladislav - Sokol Hrotovice 0:4 (0:2)

15. 8. 2010

Branky: 62´ + 64´ Fiala, 26´ Holoubek, 31´ Salák

Sestava domácí: Vyletěl Z. - Martének(Veselý), Otruba st., Nováček, Kašpar - Sekerka(Slavík Z.), Paločko, Krátký, Hrůza(Farkaš) - Vaněk, Vyletěl P., do hry nezasáhli Otruba ml., Slavík L.

Sestava hosté: Slatinský - Růžička P., Růžička M., Virgl, Přepechal - Škoda L., Škoda M., Votava, Holoubek - Salák, Fiala

ŽK: 4:2

ČK: 1:1 (66´ Kašpar - 66´ Slatinský)

Diváci: cca 130

Poté co bylo utkání prvního kola proti Myslibořicím odloženo kvůli nezpůsobilému terénu, tak měli domácí obnovenou premiéru v okresním přeboru proti Hrotovicím. Ti se ve Vladislavi prezentovali ve velmi dobrém světle a po několika minutách hry mohlo být o výsledku rozhodnuto. Ovšem nedokázali proměnit žádnou ze svých šancí, a tak na ukazateli skóre byly stále dvě nuly. Ani takový začátek však domácí neprobral z letargie a hosté se v prvním poločase dokázali dvakrát brankově prosadit. Ačkoliv při první obdržené brance domácí reklamovali offside, nebylo to v tu chvíli vůbec nic platné. O poločasové pauze měla jistě nová trenérská dvojice Texl-Martének svým svěřencům co říci a v úvodu druhé půle bylo vidět zlepšení ze strany domácích. Hosté se stáhli do obrany a vyráželi k rychlým protiútokům. Vladislav tak útočila do zformované obrany a když k tomu přičteme množství nepřesností a zkažených přihrávek, bylo to k nekoukání. To hosté potěšili své příznivce ještě dvakrát v rozmezí dvou minut a domácí byli na ručník. K tomu ještě přišel faul brankaře Vyletěla v pokutovém území a následovala penalta. K té se postavil jeho protějšek a nechal svou slabou střelou vyniknout domácího kolegu, který tak odčinil své zaváhání. Při snaze rychle rozehrát Vyletěl o míč přišel, neboť mu jej hostující brankař nesportovně vypíchl a vznikla strkanice, po které se asi pět minut nehrálo a výsledkem byla červená karta pro domácího Kašpara a hostujícího brankaře Slatinského. Hosté museli do branky nasadit hráče z pole, ale ani toho se domácím nepodařilo překonat. Zda by se to vůbec podařilo do setmění je otázkou, ale když domácí nedají branku žádnou a hosté čtyři, tak nemohl vyhrát nikdo jiný. Možnost napravit si reputaci mají domácí již tuto středu 18.8. od 17:30 kdy v dohrávaném utkání hostí Myslibořice.