Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Vladislav - Sokol Stařeč 0:2 (0:1)

Branky: Malý, Lavický

Sestava domácí: Vyletěl Z. - Slavík L., Nováček, Martének, Kašpar(Sekerka) - Vyletěl P., Paločko, Hrůza, Krátký - Macháček(Slavík Z.), Slabý do hry nezasáhli Veselý, Knotek, Kašparides

Sestava hosté: Krčál - Jelínek, Vodička Mi., Vodička Ma., Kaňka - Malý, Mařan, Martenek, Lauš - Ježek R., Daňhel(Lavický)

ŽK: 1:1

ČK: 0:1 (Malý)

Diváci: cca 200

Za slunečného, ale větrného počasí se poprvé v jarní části představila na domácím hřišti Vladislav. V sestavě chyběl distancovaný Otruba, naopak se v brance představil Z.Vyletěl. Naštěstí zranění z minulého týdne P.Vyletěla nebylo vážné, a tak se také on představil v základní sestavě. A v útoku se představila staronová posila Slabý, když se na poslední chvíli podařilo dohodnout s Kojeticemi na přestupu. Utkání se Starčí bylo po celou dobu vyrovnané, ovšem hosté narozdíl od domácích dokázali proměnit svoje šance. Zejména šance Paločka a několikrát Hrůzy po gólu jen volaly. Když už se zdálo, že první poločas skončí bez branek, hostující záložník zamotal hlavu domácímu obránci a střelou podél brankaře Vyletěla poslal svůj tým do vedení. Tentýž hráč sehrál již ve druhém poločase hlavní roli, tentokrát zápornou, když po napadení a následné červené kartě byl správně vyloučen. Bohužel domácí mají v přesilovkách problémy a nejinak tomu bylo i nyní. Hosté i v deseti hráli aktivně a když v předposlední minutě zápasu šťastně hlavičkou dosáhli druhého gólu, bylo o vítězi rozhodnuto. Možná se ptáte, proč zde není jmenován někdo z domácích útočníků v nějaké šanci. Není kdo, protože žádná nebyla.

Další utkání bude sehráno již v sobotu v Okříškách proti místnímu béčku.

.

Trochu statistiky a možná také důvod k zamyšlení, kde se stala chyba.

V šestnácti odehraných kolech vstřelila Vladislav dvacetdevět(29) branek

o ty se postaraly tyto řady:

obránci: 0 branek

záložníci: 18 branek (z toho 1x PK)

útočníci: 9 branek (z toho 2x PK)

vlastní branky soupeřů: 2 branky