Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Vladislav - TJ Třebelovice 3:1 (3:1)

Branky: Paločko, Krátký, Macek - Křenek

Sestava domácí: Široký Veselý, Venhoda, Otruba, Nováček Hort (30. Macek) (90. Horký), Hrůza, Vyletěl, Krátký Slabý, Paločko.

Sestava hosté: Nesiba Krula (46. Michal), Sedlák, J. Křivánek, Jurka Coufal (90. Máca), Kincl, Bílý (71. Čurda), S. Křivánek Křenek, Anděl.

ŽK: 3:0

Diváci: cca 140

Hosté na soupeře vlétli zhurta a už v šesté minutě se prosadil Křenek. Ovšem po této brance převzala otěže zápasu Vladislav. Po půlhodině hry srovnal Paločko. O dvě minuty později otočil stav Krátký. Ve 41. minutě zvýšil Macek. Deset minut před koncem třebelovický Anděl neproměnil pokutový kop. Vladislav si tak v poklidu dokráčela ke třem bodům.

V prvním jarním utkání jsme zajížděli do Vladislavi, která byla po podzimu na sedmém místě. Vstup do utkání jsme měli velice slibný a domácí se nedostávali vůbec do hry. Toho jsme dokázali využít, když se po individuální akci trefil z vápna střelou k tyči Křenek Lukáš - 0:1. Od 20. minuty se ale domácí díky našim chybám v rozehrávce dostali do hry a začali být lepší týmem, což také dokázali i gólově. Během 10 minut vstřelili tři branky a do kabin se tak šlo za stavu 3:1 pro domácí Vladislav.

Ve druhém poločase jsme se snažili o vyrovnání, ale naše snaha nebyla účinná. Opět jsme ztráceli mnoho balónů a nedostali domácí pod žádný velký tlak. Když už se naskytla šance 5 minut před koncem alespoň zkorigovat výsledek, selhal i náš nejlepší střelec Anděl Jiří, který zahodil pokutový kop a domácí tak zaslouženě vyhráli.

(převzato z web TJ Třebelovice)