Jdi na obsah Jdi na menu
 


FC Rapotice - TJ Vladislav 3:2 (1:1)

Branky: Kolek, Miko, Chatrný - Martinovský 2

Sestava: Veleba - Babuněk M.+L. - Doležal O., Strouha, Hort - Martinovský, Pokorný na střídání Otrubová, Slíva

Rozhodčí: Cejpek

Stalo se již evergreenem lepení sestavy na hostující zápasy. Někteří dávají přednost hraní v jiném klubu, jiní raději svým potřebám a výsledkem toho je, že za žáky musí hrát někdo ze starší přípravky. Nejinak tomu bylo i tentokrát, ovšem pomocníci ze starší přípravky měli za sebou právě utkání svojí věkové kategorie. Na tomto místě nezbývá nic jiného než poděkovat. Nyní již k průběhu zápasu v Rapoticích. Hned v úvodu zápasu se dostáváme do vedení po brance Martinovského, ale to je spíše ke škodě, neboť zbytek prvního poločasu se více či méně bráníme domácím. Když už to vypadalo, že vedení udržíme do poločasu, tak domácí vyrovnali a ihned poté následovala přestávka. Ani ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Domácí druhou brankou vedli, hosté vyrovnali neregulerním gólem, ovšem Rapotice třetím gólem strhli vítězství na svou stranu.

.

Do utkání jsme nastoupili v této sestavě: Pokorný, Rajsigl, Fruhvirt, Knotek, Rajsigl, Křivánek, Trojan, Smekal, Žvachula Ondřej, Miko, Chatrný.

Do utkání jsme nevstoupili nejlépe a už v první minutě jsme prohrávali 0:1. Nicméně tato rychlá vedoucí branka hostů nás nepoložila, spíše naopak. Postupně jsme přebírali otěže utkání a přicházelo také velké množství šancí, které likvidoval hostující golman, či naše střelecká nemohoucnost. Přes mnoho šancí jsme dokázali chvíli před poločasem vyrovnat Kolkem.

Do druhého poločasu jsme vstoupili stejně aktivně a hosté hrozili spíše ojediněle z rychlých protiútoků, které jsme dokázali dobře likvidovat. Nakonec jsme se dočkali vedoucí branky, kterou vstřelil pěknou střelou k tyči Miko.

Nadále jsme sledovali stejný obrázek hry. Jenomže asi 5 minut před koncem se hosté dostali k rohu, který skončil na zadní tyči branky, od které se odrazil před branku a zkoprnělá obrana přihlížela dorážejícímu hráči, který dal branku. K překvapení všech byla uznána, a tak bylo zaděláno na drama. To se však nekonalo, neboť vítězství překlopil na naši stranu tvrdou ranou Chatrný.

Naši kluci předvedli velmi dobrý soustředěný výkon. Vycházela nám kombinace, dohrávali jsme souboje a dostávali jsme se i do zakončení. Nedostatkem bylo minimum proměněných šancí a k závěru utkání také nedostatek sil, tedy problémy odstranitelné v tréninku a těmto se také budeme věnovat.

(převzato z web Rapotice)