Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sokol Pyšel - TJ Vladislav 2:5 (0:2)

Branky: ? - Nevoral 2(1PK), Babuněk Mi., Martinovský

Sestava: Veleba – Babuněk Martin, Česnek, Strouha, Augustin –Horký, Nevoral, Babuněk Michal, Hort – Dvořák, Martinovský, hokejově střídali Šebesta a Maule.

Rozhodčí: Mutl

Poslední utkání sezóny jsme sehráli v Pyšele a vzhledem k postavení mužstev v tabulce jsme byli favorité. Svoji úlohu jsme splnili, i když na vítězství jsme se dost nadřeli. Utkání pro nás začalo velmi dobře, již v 5. minutě pronikl po levém křídle Hort a nahrál před branku Martinovskému, pro kterého nebyl problém míč dopravit do branky domácích. Rychlé vedení nás však ukolébalo, šetřili jsme pohybem a ztráceli jsme hodně míčů nepřesnými přihrávkami. Naštěstí domácí se k naší brance dostávali sporadicky. Ve 29. minutě jsme rozehrávali rohový kop, odražený míč se dostal k Nevoralovi a ten střelou z velkého vápna zvýšil naše vedení. Do konce poločasu měl ještě velkou šanci Horký, který postupoval sám na brankáře, ale jeho střelu brankář vyrazil a dorážka Horta šla mimo branku.

Domácí měli první šanci hned na začátku poločasu, když jsme po rozehrání ztratili míč, domácí hráč však mířil vedle. V 7. minutě měl šanci Michal Babuněk, který přehodil vyběhnutého brankáře, ale střela skončila těsně vedle a ve 14. minutě minul prázdnou branku Dvořák. A tak přišel trest. Domácí se dostali do rychlého protiútoku, jejich hráč byl faulován, ale rozhodčí mu nechal výhodu, samostatný únik však brankář Veleba zlikvidoval a poté rozhodčí nepochopitelně odpískal předchozí faul, i když akci nechal dohrát. Trestný kop z velkého vápna domácí využili střelou pod břevno. Hned po rozehrání unikl po křídle Horký, jeho nahrávku před branku však Michal Babuněk usměrnil pouze do tyče. Po dalším úniku Horkého po křídle a jeho vniknutí do vápna odpískal rozhodčí proti domácím přísnou penaltu, kterou s přehledem proměnil Nevoral. Deset minut před koncem opět úřadoval rozhodčí, když proti nám přísně odpískal pokutový kop. Domácí ho se štěstím proměnili a znovu jsme vedli pouze o jednu branku. Závěr zápasu však už patřil nám, když se dvakrát prosadil Michal Babuněk. Nejprve proměnil samostatný únik a poté využil nezištnou přihrávku Dvořáka.

Jarní část sezóny se nám povedla, ve dvanácti zápasech jsme 9x vyhráli a jen 3x prohráli. Naše konečné umístění bude známo až po odehraném posledním kole soutěže, ve kterém máme volno.