Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Vladislav - Sokol Pyšel 2:3 (2:2)

13. 9. 2009

Branky: Macek, Martinovský - Tůma J. 2, Bartůněk

Sestava: Česnek - Havlík, Caha, Strouha, Dvořák - Horký, Babuněk, Nevoral, Macek - Martinovský, Hort střídali Veleba Nováčková M+K

Rozhodčí: Holý

Diváci: cca 30

Opět po týdnu na domácím hřišti a znovu proti jednomu z aspirantů na vedoucí příčky. V úvodních minutách utkání měli více šancí domácí, ale zůstalo jen u nich. Také hosté se jen zastřelovali, ale byli to právě oni, kterým se podařilo dvakrát skórovat. Nejprve dostali míč do branky po útoku z levé strany, poté dorážkou z brankové čáry tentokrát u druhé tyčky. Kdo z přítomných čekal, že to domácí položí, tak marně. Útok po své straně dovedl do úspěšného konce Macek a štírek v útoku Martinovský důsledně sledoval míč a dopravil jej do branky. Tímto vyrovnaným skórem se měnili strany a nadále bylo k vidění utkání nahoru-dolu. V domácí brance stahoval hostující centry Česnek a držel domácí akcie. Na druhé straně hřiště Mackův centr-střela skončila pouze na břevně. Stále více bylo zřejmé, že kdo vstřelí branku rozhodne tím o výsledku. Bohužel domácím došel dech a hosté využili rohový kop. Po závěrečném hvizdu panoval v domácí kabině smutek z nevyužitých šancí a nezisku bodu(ů), ale za předvedený výkon a bojovnost se nemusel nikdo stydět.

V sobotu odpoledne zajíždějí žáci poprvé ven, do Rudíkova.

http://starsi-zaci-2009-2010.rajce.idnes.cz/Vladislav_-_Pysel_2_3/

Sestava: Kubů, Kupský, Obůrka,Tůma L., Svoboda, Mejzlík,Dvořák, Hodek, Tůma J., Šimka, Bartůněk, Jakůbek, Musil,
 
Střelci: Tůma J. -2x , Bartůněk
 
 
Hodnocení zápasu - zisk třech bodů je pro nás v této soutěži velké plus. Bohužel herní projev mužstva moc chvály nezaslouží. Naše mužstvo velmi výrazně podcenilo soupeře. Hoši si snad mysleli, že nám  tři body padnou jen tak do klína. A tak nás soupeř z Vladislavi velmi překvapil zejména ve středním pásmu, kde nás přehrávali dobrou kombinační hrou. Nad taktikou našeho mužstva snad každý kroutil hlavou. Za stavu 2: 0 se necháme ukolébat vidinou vítězství, takže protihráči s přehledem vyrovnávají. V druhé půli jsme měli spoustu šancí, ale jen jedinou dokázal Jarda Tůma proměnit v gól. Do poslední minuty jsme se všichni v hledišti báli o výsledek.Chování rozhodčího nám taky moc sebedůvěry nepřineslo, ale druhá věc je taková, že pokud budeme chtít hrát o přední místo v tabulce, tak se taková hra  nesmí příště opakovat. Dnes moc chválit nebudu, snad jen střelce branek a Ladě Kupského v obraně.  
 
                      napsal Martin Šubert