Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Vladislav - TJ Družstevník Jakubov 5:0 (2:0)

Branky: Dvořák 2, Horký, Martinovský, Babuněk Michal

Sestava:Veleba – Babuněk Martin, Česnek, Havlík, Augustin – Horký, Nevoral, Babuněk Michal, Hort – Dvořák, Martinovský, hokejově střídal Strouha.

Rozhodčí: Kubíček

Poslední domácí utkání sezóny jsme sehráli s Jakubovem a podařilo se nám vstřelit velmi rychlý gól. Hosté po úvodním hvizdu rozhodčího nahráli míč zpět svému obránci, toho však obral o míč Martinovský, přihrál ho Nevoralovi, ten ho posunul do křídla Horkému, který pak z ostrého úhlu zamířil přesně k tyči. Rychlé vedení nás povzbudilo a soupeře jsme přitlačili na jeho polovinu. V 11. minutě měl šanci Nevoral, jeho střela však mířila doprostřed branky. V 15. minutě jsme měli další šanci, první střelu brankář vyrazil, dorážka Dvořáka mířila do tyčky, od té se odrazila k Michalu Babuňkovi, jeho střela však opět trefila hostujícího brankáře. Další branky jsme se dočkali až ve 20. minutě, kdy po pasu Nevorala postupoval z půlky hřiště sám na brankáře Dvořák a bez problémů své sólo proměnil. Do poločasu jsme ještě několikrát nebezpečně vystřelili, další branka z toho však nebyla.

Druhá půle měla stejný průběh jako první. Většinu času jsme odehráli na polovině soupeře, hosté se k ohrožení naší branky téměř nedostali. První naše dvě šance neproměnil Dvořák, který si pak spravil chuť v 10. minutě, když po podběhnutí centru hostujícím brankářem do prázdné branky hlavou zvýšil naše vedení. Další branku vstřelil v 16. minutě Martinovský, když zůstal úplně osamocen na malém vápně, poslední branku pak ze stejné pozice vsítil Michal Babuněk. Ještě několik našich dalších šancí pak zůstalo nevyužito.

Zápas se nám velice povedl, k vidění bylo hodně krásných akcí. Nebylo to žádná nakopávaná, ale pohledná hra po zemi s narážečkami a s využitím křídelních prostor. Pokud bychom proměnili další šance, výsledek mohl být i dvouciferný.